Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Jente som står på fjelltopp og ser på utsikten

Råd og tips

Motivert for karriere?

Oppdatert: 15. feb. 2022 Streaming

Er du nyutdannet eller ganske fersk i arbeidslivet? Få inspirasjon med Tekna!

Vi vet at veien til den første fulltidsjobben kan by på mange spørsmål, og det er ikke rart om du blir overveldet og tenker "hvor skal jeg begynne?"

Tekna ønsker å hjelpe deg som er nyutdannet eller ganske fersk i arbeidslivet på veien. Derfor har vi en rekke karrieretjenester til våre medlemmer og kan hjelpe deg med hele jobbreisen - fra opprettelse av CV til gjennomgang av arbeidskontrakt. På en time vil vi gi deg verktøy, praktiske råd og innsikt som du kan bruke umiddelbart.

I korte, konkrete innlegg får du høre mer om:

  • Hvordan skiller du deg ut positivt i jobbintervjuet, slik at du får jobben?
  • Hvordan kan Tekna hjelpe meg i min karriere?
  • Gode råd om CV og søknad
  • Kort fortalt om arbeidskontrakten
  • Hvordan kan du jobbe smart, ikke bare hardt?

Vi har invitert Amund Fjeldstad til å til dele noen av sine beste råd om hvordan du får jobben og hvordan du jobber smart når du har fått den.

Om foredragsholderen

Amund Fjeldstad er forfatter av "Karriereboka". Amund er også grunnlegger av firmaet Yong som spesialiserer seg på å hjelpe deg mellom 20 og 34 år med å skape en god karriere, og bedrifter til å beholde unge talenter.

Les også