Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
sollys under vann

Tema: Bio- og klima

Smaken av havet

Oppdatert: 17. okt. 2023 Streaming

Havbruksnæringen er i stadig utvikling, Tekna Havbruk og fiskehelse synes det er på tide å utforske de spennende mulighetene som nye arter kan bringe til bordet.

Velkommen til vårt seminar om "Nye Arter i Havbruksbransjen," hvor vi dykker ned i noen av de nyeste trendene, innovasjonene og potensialet som ligger i å introdusere nye arter i akvakultur.

Her vil du få mulighet til å høre fra nye produsenter og smake på produkter fra arter som har blitt lite utforsket kulinarisk. Vi håper på en sosial og hyggelig kveld på toppen av Ingeniørenes hus i Vika i Oslo. Du kan oppleve smakene av fremtidens havbruksprodukter. La dine smaksløker utforske mangfoldet av nye produkter og gi tilbakemelding på hva som kan fenge forbrukerne.

Du møter:

Akvaplan Niva rapporten (PDF)

Tekna Havbruk og Fiskehelse

Tekna Havbruk og fiskehelse jobber for nettverksbygging og et faglig tilbud til alle som jobber innenfor eller har interesse for havbruksnæringen. Vi mener god bruk av kompetanse, tverrfaglighet og teknologi kan løse mange av utfordringene i havbruket, og gjøre næringen mer bærekraftig samt skape trygge arbeidsplasser. Nettverket er kun for Tekna-medlemmer, og det er helt gratis og uforpliktende å delta. Bli med i nettverket

Relaterte bærekraftsmål

Les også