Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Tone Juel, Even Stensrud og Terje Laskemoen
Foto: Magnus Berg

Tema: Bio- og klima

Restaurering av natur

Oppdatert: 8. des. 2023 Streaming

Få med deg spennende caser på restaurering av natur

Det er viktig at vi setter krav til at vi restaurerer naturen etter at vi mennesker har gjort store inngrep som virkelig går ut over naturmangfoldet og skader naturen.

Det er fullt mulig å ta mye bedre vare på naturen etter endt prosjekt. Det er også tidligere synder som gjør at naturen har fått store skader og leveforholdene for mange av artene som var der har blitt ødelagt. Dette er med på å minke naturmangfoldet hver eneste dag.

I dette arrangementet skal vi ta for oss flere caser og gode eksempler på hvordan man kan restaurere naturen slik at den kommer i mye bedre tilstand enn den var.

Her finner du det forrige arrangementet i serien. Det tok for seg restaurering av myrer.

Tekna Naturmangfold

Tap av biologisk mangfold er et økende problem som vil få store globale konsekvenser. Tekna Naturmangfold ønsker å være en arena der fagpersoner fra ulike fagområder kan møtes, dele, presentere og diskutere sine løsninger og være med på å spre kunnskap om biomangfold også til andre fagmiljøer i Tekna. Nettverket er kun for medlemmer, og det er helt gratis og uforpliktende å delta. Bli med i nettverket

Relaterte bærekraftsmål

Les også