Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
FEIM 15 november 2017 – Illustrasjonsbilde

Bio- og klimabloggen

Klimastrategi for Oslo

Tekst av Hans Borchsenius 15. nov. 2017 Streaming

Hvordan ligger det an i forhold til de ambisiøse målene? Oslo kommune hadde satt seg som mål å halvere klimagassutslippene innen 2020, og omtrent eliminere utslippene innen 2030. For å klare det spiller transportsektoren en nøkkelrolle, fordi denne sektoren står for brorparten av klimagassutslippene. Men alle sektorer må bidra om målet skal nås. Klima- og …

Hvordan ligger det an i forhold til de ambisiøse målene?

Oslo kommune hadde satt seg som mål å halvere klimagassutslippene innen 2020, og omtrent eliminere utslippene innen 2030. For å klare det spiller transportsektoren en nøkkelrolle, fordi denne sektoren står for brorparten av klimagassutslippene. Men alle sektorer må bidra om målet skal nås.
Klima- og energirådgiver Harald Gundersen i Klimaetaten i Oslo kommune ga oss en orientering om status i arbeidet med kommunens ambisiøse klimastrategi, og hvordan Klimaetaten ser for seg videre arbeid frem mot 2020 og 2030.

Arrangementet ble direktesendt og du kan se opptaket her:

Presentasjon, Harald Gundersen (PDF)

Oslos klimaarbeid sto også på programmet da Tekna inviterte kommunen og næringsliv til et seminar i mai i år.

Se opptak fra andre foredrag i regi av FEIM – eller se hvilke andre nettverk og arrangementer Tekna kan tilby innen Energi og klima.

Les også

Relaterte kurs og arrangementer