Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
norsk natur fjell og vann

Tema: Bio- og klima

Hvordan ta hensyn til natur og bærekraft som Norges største friluftsforening

Oppdatert: 17. apr. 2024 Streaming

Velkommen til jubileumsarrangement med Tekna hvor vi skal presentere hvordan Den Norske Turistforening (DNT) jobber med bærekraft og naturmangfold.

I dette arrangementet får du høre mer om dagens utfordringer for det enkle friluftslivet, og hvordan Stavanger Turistforening jobber med naturforvaltning og bærekraft i praksis.

Vi får besøk av styreleder i DNT, Per Hanasand, som forteller om DNTs arbeid på nasjonalt nivå. Preben Falck, daglig leder i Stavanger Turistforening vil holde et innlegg om natur- og bærekraftsarbeid. Vi får også høre hvordan DNT jobber med praktisk, miljøvennlig og bærekraftig hyttedrift, offentlige planprosesser, naturformidling, og mye mer.

Tekna Naturmangfold

Tap av biologisk mangfold er et økende problem som vil få store globale konsekvenser. Tekna Naturmangfold ønsker å være en arena der fagpersoner fra ulike fagområder kan møtes, dele, presentere og diskutere sine løsninger og være med på å spre kunnskap om biomangfold også til andre fagmiljøer i Tekna. Nettverket er kun for medlemmer, og det er helt gratis og uforpliktende å delta. Bli med i nettverket

Relaterte bærekraftsmål

Les også