Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Portretter-vann

Tema: Bio- og klima

Holder innovasjonstakten vann?

Tekst av Jan H. Knudsen Publisert: 30. jan. 2018

Norsk vannbransje står ovenfor store utfordringer og det er helt avgjørende at vi kan klare å løse oppgavene bedre i fremtiden enn i dag.

Ingun og Jan Henrik tegner vannkartet…

Innovasjon lønner seg i norsk vannbransje

Mer samspill mellom alle aktører er nøkkel til suksess, mener Ingun Tryland, som leder teknologiutviklingsnettverket i Norsk vann og Jan Henrik Knudsen, styreleder i Vannklyngen (Clean Water Norway).

Norsk vannbransje står ovenfor store utfordringer og det er helt avgjørende at vi kan klare å løse oppgavene bedre i fremtiden enn i dag.

Bygge Bedre Billigere

Innovasjon vil skape nye forretningsmuligheter i Norge der norsk vannindustri kan videreutvikles med trygge og forutsigbare arbeidsplasser og med en markant økning av eksporten som et av hovedmålene. For å få til dette krever det respekt og samspill mellom alle aktørene i vannbransjen, fra den krevende kunden, rådgivende ingeniører, forskningsinstitusjoner, virkemiddelapparatet og ikke minst en levende og dynamisk vannindustri.

 konferanse logo

Vannbransjens innovasjonskonferanse 2018 vil vi bl.a. fokusere på vannkartet i Norge for å vise hvordan vi kan øke samspillet og samarbeide mellom alle vann-aktører. Men det vil kreve en holdningsendring der innovasjon blir en naturlig og lønnsom del av alt planarbeide som gjøres i alle norske kommuner. Vi vil på konferansen fokusere på de gode eksemplene, der innovasjon har medført vinnende kunder og bedrifter, men også stille et kritisk lys til hvorfor det går så langsomt.

Les også