Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold

Tema: Bio- og klima

Seminar om havrommet

Tekst av Tove Rodahl Publisert: 25. apr. 2016 Streaming

Se den tverrfaglige konferansen om havrommet direkte 12.mai kl.12. Konferansen er i regi av Arbeiderpartiet, LO og Tekna.

Se den tverrfaglige konferansen om havrommet direkte 12.mai kl.12-16.15.

Arbeiderpartiet, LO og Tekna inviterer til konferanse på NTNU i Trondheim i forbindelse med Ocean Week. Arrangementet vil bli direktesendt:

Blå økonomi

Norge disponerer et havområde som er seks-sju ganger større enn landområdet vårt og vi har lang erfaring i å utnytte dette. Havet preger både kulturen vår og økonomien vår. Skal Norge fortsatt være en ledende havnasjon må vi tenke helhetlig og ambisiøst i forhold til hav og nordområdene.

Seminaret tilbyr presentasjoner og paneldebatter med bl.a. Jonas Gahr Støre, Simon Reddy, Nina Jensen, Jan-Gunnar Winther, Sturla Henriksen, Gerd Kristiansen, Ingrid Schjølberg og Lise Lyngsnes Randeberg.

Spørsmål som vil belyses og debatteres vil blant annet være:

  • Hvordan skal Norge fortsette å være en ledende havnasjon?
  • Hvordan skal vi utvikle nye produkter og tjenester og hvordan blir verdikjedene?
  • Hvordan får man til et bærekraftig globalt samarbeid?

Tekna kan tilby en rekke aktiviteter og nettverk innen Miljø- og biovitenskap og har også en egen faggruppe innen havbruk: Tekna Havbruk.

Les også