Bio- og klimabloggen

Bærekraftig fôrproduksjon

25. nov. 2020 Streaming

Hvordan få til mer bærekraftig fôrproduksjon? Hva kan man gjøre på kort sikt og hva skal man gjøre på lang sikt?

For å få et landbruk og havbruk som er mer bærekraftig må fôrproduksjonen endres. Hva skal til?
Fagnettverkene Tekna Biotek, Tekna Klima og Tekna Havbruk og fiskehelse inviterer til seminar:

 Programmet:

  • Hvordan jobber Skretting med at fôrproduksjonen i akvakultur skal bli mer bærekraftig. Hva er visjonene, mulighetene og begrensningene? v/ Mads Martinsen direktør for produktutvikling og bærekraft i Skretting
  • Hvordan jobber Felleskjøpet med at fôrproduksjonen i landbruket skal bli mer bærekraftig. Hva er visjonene, mulighetene og begrensningene? v/ Kari Ljøkjel, utviklingssjef for svin- og fjørfôr.
  • Krill - an effective and sustainable feed raw material v/ Kiranpreet Kaur Director R&D Salmonids at Aker BioMarine
  • Melkebønder med alger i rør v/Dag Hjelle styreleder for Folvengaard AS

Relaterte kurs og arrangementer