Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Bærekraft – shaking hands with nature

Tema: Bio- og klima

Bærekraft

Tekst av Tove Rodahl Publisert: 17. okt. 2019 Streaming

Tekna stiller seg bak FNs bærekraftsmål. Hvordan skal vi nå bærekraftsmålene? Få med deg arrangementer innen bærekraft - eller se opptak!

Tekna stiller seg bak FNs bærekraftsmål, og vil jobbe for å nå disse. Du finner resolusjonen fra sommerens representantskapsmøte her. Både medlemmer og tillitsvalgte oppfordres til å støtte arbeidet med å nå bærekraftsmålene.

Få med deg dette i høst!

Flere av høstens arrangementer har fokus på bærekraft og bærekraftsmål. Noen av de som har vært, finner du opptak fra.

Teknas konferanse om bærekraft 17.oktober

17. oktober fra kl. 15.30-19.00 kan du bli med og høre om hvordan du kan bidra til et mer bærekraftig samfunn. Konferansen er gratis og åpen for alle. Meld deg på og bli med!

Delivering successful sustainability projects – what’s missing?

4. september inviterte Tekna Klima og cChange til et seminar om hvordan bærekrafts- og klimaprosjekter kan utgjøre en reell forskjell. Vi fikk blant annet møte de internasjonale ekspertene på bærekraftig endringsledelse Dr Monica Sharma og professor Karen O’Brien.
Opptak fra seminaret:

 

Bærekraftsjobber for forskere

25. september inviterte Tekna Forskere til et miniseminar som viste eksempler på ulike bærekraftsjobber – Se opptak!.
Vi fikk høre hvordan folk jobber med klimakvoter, solceller og plastreduksjon.

Bærekraft – fordi det lønner seg!

23. september var det stormøte om bærekraft. Vi kunne følge debatter om hvordan vi skal få til et bærekraftig samfunn. Econa, Tekna, Samfunnsviterne og Naturviterne inviterte. Se opptak:

Oslo Miljøhovedstad

Tekna er en samarbeidspartner i Oslo Miljøhovedstad og du kan finne opptak fra en rekke arrangementer vi har deltatt med i år.
 logo Oslo miljøhovedstad

Les også