Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Illustrasjonsbilde av en mann som tegner på et whiteboard og holder et møte foran flere mennesker

Tema: Ledelse og utvikling

Kurs i salgsteknikk

Oppdatert: 16. juni 2020 Streaming

Velkommen til digital innføring i salgsteknikk! Dette kurset vil gi deg enkle og greie oppskrifter på hvordan du kan lykkes med å gjennomføre et godt salgsmøte.

Lurer du på hvordan du kan pitche inn akkurat ditt produkt eller tjeneste? Sliter du med å finne frem til de rette kundene?
Ikke fortvil, dette kurset vil ta for seg flere aspekter ved salget, og har som mål at du skal lykkes enda bedre med salg av dine varer og tjenester. Kurset inneholder blant annet teknikker for å booke møter på best mulig måte, metoder for å effektivt finne kunder, gjennomføring av salgsmøter og hvordan close et salg. Foredragsholder er Thor Ole Fongaard.

 

Thor Ole Fongaard

Thor Ole Fongaard har bygget opp mange salgsavdelinger og bedrifter. Med lang erfaring som selger, salgssjef og daglig leder kommuniserer Fongaard sine budskap på en enkel og forståelig måte som er enkel å relatere til.

Les også