Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
dame foran tavle med planer

Spørsmål og svar - Tekna Egen bedrift

Her finner du spørsmål  og svar om hvem som kan være med i Tekna Egen bedrift og hvorfor du bør bli med.

Alle Tekna-medlemmer som er driver sin egen virksomhet, er interessert i å starte en eller ønsker å lære med om ledelsen er velkommen til nettverket. Møtene er generelt åpne for alle, enten man er Tekna-medlem eller ikke. Vi ønsker at dette skal være en åpen og inkluderende møteplass.

Tekna Egen bedrift er et faglig nettverk som gir deg mulighet til å knytte kontakter på tvers, bli oppdatert og inspirert til å drive din egen bedrift. Det er ikke så enkelt, og støtte av noen som er i samme båt er verdifullt!
Nettverket tilbyr også juridisk rådgivning, spesielle forsikrings- og banktjenester og kolleganettverk. Tilbudet om juridisk rådgivning gjelder for selvstendig næringsdrivende uten ansatte.

Vi vil sende deg informasjon om møteplasser og arrangementer som kan være relevant for deg. Du kan få tilgang til å vite hvem andre som er med i nettverket (unntatt de som eventuelt har reservert seg). Og du kan gi innspill til hvordan nettverket bør fungere og hva nettverkets tilbud skal være.

Tekna Egen bedrift har mer enn 3000 medlemmer spredt over hele landet. Åtte av ti medlemmer er yrkesaktive. Omtrent en tredjedel av medlemmene har IKT-utdanning. En av ti har studert bygg og anlegg og maskinteknikk, mens halvparten har studert andre teknisk-naturvitenskapelige fag.

Vi arrangerer relevante aktiviteter som kurs, seminarer og paneldebatter. Ideelt sett ønsker vi å sette opp møter over hele landet, gjerne også på mindre steder. Men i praksis er vi avhengig av konkrete initiativ fra lokale medlemmer for å få det til. Hvis du har en konkret idé (f.eks. forslag til tema og spesifikke innledere, men også et helt enkelt meetup uten innledere), kan vi hjelpe til med det praktiske og økonomiske. Send oss forslag, så skal vi hjelpe etter beste evne.

Ja, inviter gjerne andre Tekna-medlemmer til å bli med i nettverket, og ta gjerne med venner på åpne arrangementene (enten de er Tekna-medlemmer eller ikke).

Deltakelse i nettverket er inkludert i Tekna-medlemskapet. Frokost- og kveldsmøter i nettverkets regi er gratis eller kan ha en liten egenandel, mens andre arrangementer i Tekna-regi (først og fremst de større konferansene) kan ha deltakeravgift.

Nei, det er opp til deg om du vil delta aktivt eller bare se an tilbudene. Det er også opp til deg om du vil engasjere deg i å «drive» nettverket eller ikke.

Gi oss beskjed under registreringen hva du ønsker å bidra med, og så kommer vi tilbake til deg. Du kan bidra med ideer, innspill og tilbakemeldinger, du kan dele kunnskapen din gjennom innledninger og paneldebatter, du kan hjelpe oss å arrangere møter, eller du kan bidra til å utforme og organisere helheten i tilbudet. Det er også en mulighet til å stille som mentor eller bidra til politisk arbeid av Tekna.

Tekna Egen bedrift er et nasjonalt faglig nettverk. Det drives av et styre i samarbeid med Teknas sekretariat. Styret, som består av frivillige medlemmer, er valgt av medlemmene. Nettverkets mandat og organisering er fastsatt i egne vedtekter.

Tekna har flere andre nettverk og faggrupper, blant annet lokale grupper av Egen Bedrift.

Vi har også nettverk innenfor en rekke andre fagområder. Ønsker du andre tilbud enn dette? Send oss forslag / eller ta kontakt med styresekretær Anna Kramar.