Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Kart infrastruktur

Tema: Bygg

Samfunnsutviklingsdagen 2018

Tekst av Tove Rodahl Publisert: 25. apr. 2018 Streaming

Digital arealadministrasjon, forhandlinger og utfordringer for matrikkelfagene er i fokus på Samfunnsutviklingsdagen 2018.

Digital arealadministrasjon, forhandlinger og utfordringer for matrikkelfagene var i fokus på Samfunnsutviklingsdagen 2018, 25. april fra kl. 12-16 på Ingeniørenes Hus

Samfunnsutviklingsdagen 2018 var det innlegg fra flere av medlemmene i redaksjonsrådet om hva de ser som faglige utfordringer.
Vi fikk også innlegg fra de som er med i styre og stell i Tekna Samfunnsutviklerne. Styremedlemmene våre presenterte nyheter fra der de er ansatt.

Opptak fra dagens program

Oppsummering av Tekna Samfunnsutviklerne sin aktivitet siste år,
Arve Leiknes, Tekna Samfunnsutviklerne

Kart og Plan, Presentasjon av ny redaktør i Kart og Plan
Ane Margrethe Lyng, Tekna Samfunnsutviklerne

Utfordringer for matrikkelfagene
Leiv Bjarte Mjøs, HVL

Forhandlinger, mekling
Tanja Lindgaard Skovsgaard, HVL

I en flom av NVE-juss
Anne Rogstad, NVE

Digital arealadministrasjon
Sjur Kristoffer Dyrkolbotn, HVL


Hva gjør eiendomslandmåleren?
Leikny Gammelmo, NMBU

Nytt fra Kartverket
Lena Johansen, Kartverket

Politiker og fagperson – en interessant kombinasjon
Kenneth Berstad, Rambøll AS

Samfunnsutviklingsdagen er et årlig arrangement som tar for seg temaer innen arealplanlegging, eiendom, geomatikk og god samfunnsutvikling.
Hovedtema for Samfunnsutviklingsdagen 2018 var tidsskriftet vårt Kart og Plan. Tidsskiftet er nå i endring og i løpet av det neste året vil vi se ny grafisk utforming som gjør det enda mer leservennlig. Tidsskriftet har de siste årene hatt en stor økning i antall artikler og med et sidetall over 80. Det er stor interesse for publisering og vi har stor tilgang på stoff.
Fra 1. januar 2018 har vi fått ny redaktør. Ane Margrethe Lyng, ansatt ved Høgskolen på Vestlandet er ny redaktør og overtar etter Inge Revhaug som nå blir pensjonist. Vi takker Inge for en fantastisk god jobb som redaktør gjennom mange år. Tidsskriftet har hatt en flott utvikling i hans periode og framstår nå som en av de viktigste publiseringskanalene for fagstoff innenfor fagområdene geomatikk, eiendomsfag og arealplanlegging.
Tidsskiftet har fått nytt redaksjonsråd med personer med bakgrunn innenfor alle fagområdene som vi dekker. Det er nå 14 personer i redaksjonsrådet som bidrar til å sikre kvaliteten på tidsskiftet.

Samfunnsutviklingsdagen er i regi av Tekna Samfunnsutviklerne.
Du finner opptak av Samfunnsutviklingsdagen 2017 her.
Kanskje konferansen Plan 2018 – kompakt byutvikling, 5-6. juni er noe for deg?

Les også