Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Byggeplassarbeidere i verneutstyr på taket av et stort bygg

Tema: Bygg

Prosjektstyring og rådgivning i store utbyggingsprosjekter

Publisert: 16. des. 2021 Streaming

Vi ser stadig at teknologisk komplekse prosjekter blir dyrere og tar lenger tid enn planlagt å realisere. Må det være sånn, spør Tekna Bygg og anlegg.

Hvordan kan konsulenter og rådgivende ingeniører bidra til at store utbyggingsprosjekter planlegges og gjennomføres innenfor fastsatte rammer?

Er styringsverktøyene og beregningene på forhånd gode nok, eller er det mangel på kompetanse i gjennomføringsfasen og/eller manglende erfarings-overføring fra tidligere prosjekter?

Hør om:

  • prosjektet Ny Vannforsyning Oslo, v/Sigmund Tøien, Multiconsult
  • Freyrs nye batterifabrikk i Mo i Rana, v/Cathrine Hval Karlsen og Olav Johnsen, Freyr Battery
  • Nytt sykehus i Vestfold, v/Inge Aarseth, Sykehuset i Vestfold

Tekna Bygg og anlegg

Tekna Bygg og anlegg er nettverket som holder deg oppdatert om hva som skjer i bransjen. Delta på gratis webinarer og seminarer eller skaff deg ny kompetanse gjennom et av mange kurs fra ulike tilbydere; Tekna Bygg og anlegg samler tilbud fra sterke fagmiljøer innenfor alle områder innenfor bygg- og anleggsbransjen. Nettverket er kun for Tekna-medlemmer, og det er helt gratis og uforpliktende å delta. Bli med i nettverket

Les også