Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Grensemerke

Tema: Bygg

Matrikkellov og fritt landmålervalg

Tekst av Lilly Langnes Publisert: 8. juli 2016

Tekna Samfunnsutviklerne har det siste året hatt en grundig debatt rundt spørsmålet om fritt landmålervalg i kraft av workshop, seminar og informasjonsflyt med stort rom for innspill for Tekna-medlemmer og øvrige.

Tekna Samfunnsutviklerne inviterer til arrangementet Matrikkeldagene 2016 med hovedfokus på utredningen om matrikkellov og fritt landmålervalg som er sendt på høring før sommeren 2016. Dette engasjerer alle berørte parter.

For Tekna Samfunnsutviklerne er det viktig at landmålerrollen sikrer kompetanse og har et system for autorisasjon som stiller konkrete krav til utdanning, jevnlig etterutdanning og soliditet.

Som medlem i Tekna og/eller Tekna Samfunnsutviklerne inviteres du til å delta og mene noe i debatten om utfordringer og muligheter ved Kommunal- og moderniseringsdepartementets forslag. Engasjér deg i workshopen, få faglig påfyll og møt andre i bransjen! Vi håper å se deg.

Finn mer om Matrikkeldagene på Facebook

Lurer du fortsatt på hvem Tekna Samfunnsutviklerne er? Her finner du mer.

Se hvilke andre nettverk og arrangementer Tekna tilbyr innen fagområdet samferdsel og infrastruktur

Les også