Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
T-bane i fart gjennom Oslo-stasjon.

Tema: Bygg

Fornebubanen – framdrift og utfordringer

Publisert: 26. apr. 2022 Streaming

Bygging av Fornebubanen fra Majorstua til Fornebu er i full gang med en ramme på nærmere 20 milliarder kroner. Den blir ca. 8 km lang, skal ferdigstilles i 2027, og er den største utbygging av T-banen siden 1960.

Fornebubanen er et stort kollektivløft for Oslo og Viken. Banen vil gå i tunnel hele veien og alle stasjoner vil ligge under bakken med en største dybde på 43 meter. Den skal dekke kollektivbehovet for nærmere 50.000 arbeidsplasser og 11.000 boliger når utbyggingen på Fornebu er ferdig.

Hør om utfordringene og bli med på en virtuell tur med banen under bakken til den gamle flyplassen.

Programmet

Kort om Fornebubanen

  • Fornebubanen er T-banestrekning fra Fornebu til Majorstuen, som knytter Fornebu-området i Bærum til Oslos T-banenettverk.
  • Strekningen er på ca. 8 kilometer.
  • Det skal bygges seks nye T-banestasjoner langs traséen.
  • Reisetiden fra Fornebu til Majorstuen er beregnet til 12 minutter.

Det var Tekna Bygg og anlegg som inviterte til seminar.
Les mer om Fornebubanen.

Tekna Bygg og anlegg

Tekna Bygg og anlegg er nettverket som holder deg oppdatert om hva som skjer i bransjen. Delta på gratis webinarer og seminarer eller skaff deg ny kompetanse gjennom et av mange kurs fra ulike tilbydere; Tekna Bygg og anlegg samler tilbud fra sterke fagmiljøer innenfor alle områder innenfor bygg- og anleggsbransjen. Nettverket er kun for Tekna-medlemmer, og det er helt gratis og uforpliktende å delta. Bli med i nettverket

Stikkord: Fornebubanen

Les også