Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Bygningsarbeidere bakfra

Tema: Bygg

CEEQUAL og prosjektstyring

Publisert: 13. apr. 2022 Streaming

Få en introduksjon til CEEQUAL, et sertifiseringsverktøy for anleggsprosjekter som interessen har økt kraftig for de siste årene.

CEEQUAL er anleggenes svar på BREEAM. Verktøyet kan brukes til å fremme bærekraft og kvalitet i alle typer anleggsprosjekter, for eksempel veier, jernbane, broer, landskapsarkitektur og parkanlegg.

Norconsult har på engasjement fra Grønn Byggallianse jobbet med å lage en veileder som viser hvordan CEEQUAL passer inn i norsk planprosess..

Arbeidet pågår i samarbeid med sponsorene, som er Bane NOR, Statens vegvesen og Nye Veier. Det er også tett samarbeid med SINTEF Grønn anleggssektor. Disse utgjør styringsgruppen, som skal bidra til at arbeidet er godt forankret i næringen og at markedets behov for bærekraftig totalkvalitet blir ivaretatt..

Pr april 2022 vil veilederen være tilbake fra høring og nesten ferdig. På webinaret vil veilederen bli presentert, samt de utfordringene som er avdekket mellom den norske gjennomføringsmodellen og CEEQUAL-systemet.

Foredragsholdere


CEEQUAL Manual V1.0 - Utkast.pdf
CEEQUAL Manual V1.0 - slutterapport GAP - Analyse rapport.pdf
CEEQUAL Manual V 1.0 - Vedlegg 1.pdf
CEEQUAL Manual V1.0 - Vedlegg 2.pdf
CEEQUAL Manual V 1.0 - Vedlegg 3.pdf

Mer om CEEQUAL.

Det var Tekna Bygg og anlegg og Tekna Klima som inviterte.

Tekna Bygg og anlegg

Tekna Bygg og anlegg er nettverket som holder deg oppdatert om hva som skjer i bransjen. Delta på gratis webinarer og seminarer eller skaff deg ny kompetanse gjennom et av mange kurs fra ulike tilbydere; Tekna Bygg og anlegg samler tilbud fra sterke fagmiljøer innenfor alle områder innenfor bygg- og anleggsbransjen. Nettverket er kun for Tekna-medlemmer, og det er helt gratis og uforpliktende å delta. Bli med i nettverket

Tekna Klima

Tekna Klima er et nettverk som jobber for å skape tverrfaglige møteplasser, formidle forskning og gi et faglig tilbud til medlemmer som engasjerer seg i klimaendringer. I tilpasningen til klimaendringene er det viktig å bruke vitenskapelig og teknologisk innsikt fra mange fagområder og bransjer, som kan dra nytte av hverandre gjennom felles møteplasser, utveksling av kunnskap og nettverksbygging. Nettverket er kun for Tekna-medlemmer, og det er helt gratis og uforpliktende å delta. Bli med i nettverket

Les også