Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Bruk av VR-briller på byggeplass

Tema: Bygg

Avhendingsloven – krav til tilstandsrapport

Publisert: 17. juni 2022 Streaming

Fra 01.01.22 kan du ikke lenger selge egen bolig "som den er". Etter denne datoen er hovedregelen at eiendommen skal skal være i tråd med dokumentasjon. Det innebærer at du som selger må fremskaffe Tilstandsrapport (NS 3600) fra bygningskyndig, beskrivelse fra eiendomsmegler og en egenerklæring.

Tekna bygg og anlegg inviterte til seminar der vi satt fokus på avhendingsloven, endringer pr 1.1.2022 og erfaringer så langt.

Programmet

Relevante lenker

Avhendingslova regulerer rettigheter og plikter mellom kjøper og selger ved avhending av fast eiendom ved frivillig salg.

Huseiernes landsforbund - slik virker de nye reglene

Huseiernes landsforbund - nye tilstandsrapporter

Standard.no - tilstandsanalyse av bolig 3600

Tekna Bygg og anlegg

Tekna Bygg og anlegg er nettverket som holder deg oppdatert om hva som skjer i bransjen. Delta på gratis webinarer og seminarer eller skaff deg ny kompetanse gjennom et av mange kurs fra ulike tilbydere; Tekna Bygg og anlegg samler tilbud fra sterke fagmiljøer innenfor alle områder innenfor bygg- og anleggsbransjen. Nettverket er kun for Tekna-medlemmer, og det er helt gratis og uforpliktende å delta. Bli med i nettverket

Les også