Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
En kvinne og en mann på jobb

Tema: IKT

Trender i maskinlæring og kunstig intelligens

Oppdatert: 7. nov. 2022 Streaming

Hør om de største trendene for maskinlæring i år og hva som antagelig kommer. Hør også om fremtiden for kunstig intelligens.

Det er to poster på programmet

Topp 5 trender i maskinlæring - på engelsk

I en uformell samtale diskuterer Rustam Mehmandarov og Marco Angel Bertani-Økland deres 5 topp trender innen maskinlæring det siste året. Hvor viktige er disse trendene for utviklingen videre?
Til slutt tar de opp hva de tror er trendene innen maskinlæring neste år.

  • Rustam Mehmandarov
    Sjefsingeniør, Computas AS
  • Marco Angel Bertani-Økland
    Chief Data Scientist, EcoOnline AS Avd Oslo

Foundation models of the future: a hardware perspective

Landskapet for kunstig intelligens har endret seg dramatisk gjennom de siste årene og forventes å endres like drastisk i de neste. Utviklingen har gått fra å løse enkeltoppgaver til større generelle grunnleggende modeller som kan brukes til mange ulike formål. Siden utviklingen av nødvendig hardware tar år, er det viktig for bedrifter som Graphcore å se langt inn i fremtiden for å forutsi behov tidlig. Hør om hva de tror.

  • Ellie Dobson
    Director of Data Science EMEA, Arundo Analytics AS

Fikk du med deg seminaret om AI og kunst?
- eller det om MLOps, maskinlæringsoperasjoner?

Tekna Big Data

Tekna Big Data er nettverket for deg som jobber med, er interessert i eller nysgjerrig på teknologier som data science, kunstig intelligens og tingenes internett. Eksempler på tema vi tar opp i våre webinarer og seminarer er stordata, maskinlæring, kunstig intelligens, automatisering, datasikkerhet, tingenes internett og annet relatert. Nettverket er kun for Tekna-medlemmer, og det er helt gratis og uforpliktende å delta. Bli med i nettverket

Les også