Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
AI generert kunst i 8-bit-stil

Tema: IKT

AI og kunst – maskinlæring i kreative yrker

Oppdatert: 14. okt. 2022 Streaming

Hør om bruk av kunstig intelligens innen design og kunst. Innovative miljøer og ledende forskere forteller om ny bruk av AI innen kreative fag.

Kunstig intelligens har innen ulike kunstformer har fått økende oppmerksomhet i de siste årene. Det viser seg at AI fungerer godt for kreative oppgaver. Enkle AI-generatorer innen bilde og video som DALL-E har blitt tilgjengelige. I tillegg finnes eksempler innen musikk og dans.

Tekna Big Data har invitert ledende forskere som forteller om nyheter fra deres arbeid og hvordan de ser for seg at AI vil endre de kreative yrkene.

Programmet

Alle foredrag er på engelsk.

  • Introduction of C2HO (Creative Computing Hub Oslo)
    Stephen David Gardener (University of Oslo):
  • Artistic Image Generation and Applications
    Weiming Dong (Chinese Academy of Sciences):
  • Generative AI and the Pursuit of Creativity
    Benedikte Wallace (University of Oslo):

Tekna Big Data

Tekna Big Data er nettverket for deg som jobber med, er interessert i eller nysgjerrig på teknologier som data science, kunstig intelligens og tingenes internett. Eksempler på tema vi tar opp i våre webinarer og seminarer er stordata, maskinlæring, kunstig intelligens, automatisering, datasikkerhet, tingenes internett og annet relatert. Nettverket er kun for Tekna-medlemmer, og det er helt gratis og uforpliktende å delta. Bli med i nettverket

Les også