Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Håndtrykk  mellom Tekna og Gjensidige

Aktuelt

Viderefører avtalen med Gjensidige Forsikring

Publisert: 16. nov. 2018

Tekna viderefører avtalen med Gjensidige Forsikring i en ny fireårsperiode, med virkning fra 1.1.2019. Den nye avtalen er forbedret og våre medlemmer får tilgang til svært gode forsikringsvilkår.

–Gjensidige Forsikring har gjennom mange år vært en god samarbeidspartner for Tekna.  Vi har en god dialog med dem for å kontinuerlig forbedre tilbudet, og vi har høy oppslutning om avtalen. I dag er rundt 80% av Tekna-medlemmene kunder i Gjensidige Forsikring.

Vi vet at Gjensidige er gode på skadeoppgjør og digitale løsninger, og de skårer høyt når det gjelder l kundetilfredshet, sier Teknas økonomidirektør Ellen Fonnlid Larsen.

Fra 1.1.2019 kommer disse forbedringene i forhold til dagens avtale:

  1. Avtalerabatten økes til 20 % for alle Tekna-medlemmer, uavhengig av antall forsikringer
  2. Alle studentene får uføredekning på 5G uten helseerklæring
  3. Gjensidige Bolighandel – kr 5000 i meglerrabatt og gratis tekstforfatterhjelp
  4. Hytteforsikring: ny tariff vil i snitt redusere pris med 17 %

– I denne forhandlingsrunden har vi også kommet langt når det gjelder å kollektivisere flere produkter, noe som gir oss en styrket forhandlingskraft overfor dem, sier Ellen Fonnlid Larsen.

Bildet: Konstituert generalsekretær i Tekna, Line Henriette Holten og administrerende direktør i Gjensidige, Helge Leiro Baastad.

Les også