Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Ingrid Elisabeth Di Valerio, leder av Teknas valgkomite

Valgkomiteen ønsker kandidater: Hvem vil være med å lede Tekna?

Publisert: 11. des. 2020

Kjenner du noen kandidater du vil foreslå til sentrale verv i Tekna? Noen som er klare for å engasjere seg sterkere i landets største akademikerforening, og få utvidet sitt faglige og sosiale nettverk? Valgkomiteen i Tekna vil gjerne høre fra deg før nyttår.

Ingrid Elisabeth Di Valerio som er leder i Teknas valgkomite, forteller at alle medlemmer og tillitsvalgte oppfordres til å foreslå kandidater til sentrale verv i foreningen. -Vi foretrekker at andre foreslår, men det er også mulig å melde inn selv at man er interessert, sier hun.

Les mer om verv i Tekna Magasinet

– Valgkomiteen samler inn forslagene, og vil starte med kortere samtaler med kandidatene. Noen vil gå videre til neste runde med mer omfattende intervjuer og referansesjekk, mens andre kan legges på vent til en senere gang, sier hun.

Send inn forslag til [email protected]

Øverste organ

Tekna skal arrangere sitt representantskapsmøte (R-møte) i juni neste år. R-møtet er foreningens øverste organ, hvor man velger personer til Hovedstyret - president, visepresident og fem medlemmer. På møtet velges også representanter til Kontrollkomitéen, Valgkomitéen, og Representantskapets ordfører og viseordfører for 2021. -Vi i Valgkomiteen ønsker å få inn mange og gode forslag. Send inn til adressen nedenfor om du kjenner noen du mener vil kunne utøve disse vervene på en god måte! sier Di Valerio.

Send inn forslag til [email protected]

Les også