Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
SPARER MYE: Lise fant ut at hun sparer mye penger på å være med i en fagforening. Foto: Mikkel Moe.

Sparer over 30 000 kroner i året på denne måten

Publisert: 17. aug. 2022

Da Lise Vermelid Kristoffersen, kjent fra podkasten "Pengesnakk", gikk gjennom økonomien fikk hun seg en overraskelse.

– Jeg sparer 8 170 kroner i året på forsikringer alene

Det har blitt dyrere å være nordmann i løpet av 2022, vi har større utgifter og det er derfor naturlig at flere tar en ekstra runde  i regnskapet sitt. Hva er det man kan kutte, og hva er det som lønner seg i lengden?

– Sjekket ekstra på økonomien

Lise, som står bak podkasten om privatøkonomi «Pengesnakk» er en av disse, og gjestet nylig Teknas egen podkast "Organisert". Der hadde hun tatt en ekstra kikk på hva hun sparer på å være medlem av Tekna.

SNAKKER I PODKASTEN: Lise er med i podkasten Organisert for å snakke om økonomi. Foto: Mikkel Moe.

– Jeg burde blitt medlem da jeg var student, men jeg meldte meg inn i Tekna den dagen jeg sa opp jobben. Det var to grunner til det, forsikring og boliglån, det var altså alene økonomiske grunner, sier hun i podkast-episoden.

Hun fant ut at selv om medlemskapet koster noen tusen i året, går hun i pluss på dette og vel så det bare i forsikringene alene.

– Jeg ringte Gjensidige, gikk gjennom alle forsikringene, og fant ut at jeg sparer 8 170 kroner i året på forsikringer alene. Så medlemskapet i Tekna er spart inn bare der.

– Akkurat nå sparer jeg over 30 000 kroner i året på bankavtalen, slik som renta er nå. Renteforskjellen høres så liten ut, men på ett år blir det faktisk ganske mye.

Det vil si at hun sparer 38 170 kroner i året på medlemskapet i Tekna, minus kontingenten på drøyt 5 000 kroner.

Hvor mye sparer du?

Kampanje

Bli medlem

Som medlem i Tekna får du tryggheten av en sterk fagforening i ryggen, faglig påfyll, sosiale møteplasser og blant Norges aller beste avtaler innen bank, forsikring og pensjon.

Les også