Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Illustrasjonsbilde av en person i et møte som rekker opp en hånd
NY FORM: Det er nå vedtatt at det kommende R-møtet i foreningen blir heldigitalt.

R-møtet blir heldigitalt

Publisert: 7. mai 2021

R-møtet, Teknas øverste organ, er for mange tillitsvalgte et høydepunkt. Vi deltar i politiske debatter, velger Teknas politiske ledelse, og bygger kjennskap og vennskap i pauser og rundt hyggelige middager.

Dette har Hovedstyret ønsket skulle har vært mulig også for årets R-møte ved å tilrettelegge for seks regionale fysiske møter.

Tekna har under hele pandemien hatt som prinsipp ikke å bidra til å spre smitte i samfunnet, og at vi skal holde oss godt innenfor lokale og nasjonale smittevernregler. Dette har vi så langt lykkes med.

Hovedstyret erkjenner dessverre at de gjeldende smitteverntiltakene gjør det utfordrende å gjennomføre seks regionale fysiske møter. I praksis må R-møtet ha kontinuerlig oppmerksomhet på lang avstand mellom hver enkelt av oss, med faste tilviste plasser og ingen mulighet for mingling og de gode samtalene. En rekke representanter har allerede bedt om kun å delta digitalt.

For å oppnå forutsigbarhet for arrangørene og med mål om å gi alle representantene en lik opplevelse under R-møtet, så har Hovedstyret måtte ta en beslutning nå.

Heldigitalt møte

Når vi vurderer begrensningene, risikohåndtering, vaksineringssituasjon og uforutsigbarheten i myndighetens planer for hvilke restriksjoner som vil gjelde i juni, så har ordfører og Hovedstyret besluttet at R-møtet skal gjennomføres som et heldigitalt møte med full saksliste. Møtet blir gjennomført over to dager, 12. og 13. juni.

Hovedstyret har gitt administrasjonen i oppgave å lage et tilpasset program for et digitalt R-møte. Det vil bli mulig for den enkelte å få bistand med pålogging til møtesystemet og eventuelt andre tekniske utfordringer som kan oppstå. Mer informasjon om dette vil komme.

Innkalling med saksdokumentene blir sendt ut til alle påmeldte senest 14. mai.

 

Les også