Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Lise Lyngsnes Randeberg
-Vi ønsker oss et vanlig R-møte, men det er dessverre stor sannsynlighet for at vi ikke kan gjennomføre det i år, sier Tekna-president Lise Lyngsnes Randeberg.

Aktuelt

Hovedstyret går for regionale møter

Publisert: 12. feb. 2021

Koronasituasjonen får følger for det kommende representantskapsmøtet i Tekna.

 -Hovedstyret har vedtatt at representantskapsmøtet i år skal gjennomføres som regionale, fysiske møter, med digital samkjøring. Samtidig har vi lagt inn en mulighet om et nedskalert digitalt møte som back-up, sier Teknas president Lise Lyngsnes Randeberg.

Hvordan R-møtet i 2021 skal gjennomføres, har vært debattert i lengre tid i organisasjonen, og har også vært ute på høring.  -Vi valgte dette alternativet for å øke sjansen for å gjennomføre slik vi planlegger, og for at folk skal kunne møtes for å få i alle fall litt nettverksbygging og sosial omgang, i tillegg til de formelle delene av møtet. Vi ønsker oss et vanlig R-møte, men det er dessverre stor sannsynlighet for at vi ikke kan gjennomføre det i år. Derfor planlegger vi alternativt, siden vi ønsker å gi delegatene så stor forutsigbarhet som mulig i sin planlegging, sier Randeberg.

 Regionale møter

-Det er et stort ønske om å gjennomføre R-møtet med fysisk fremmøte, dersom dette er mulig. Men jo flere mennesker som er til stede på samme sted, desto større er risikoen for smitte, til tross for at gjeldende regler overholdes, påpeker Tekna-presidenten.

Regionale møter har dermed blitt et alternativ.  -Med denne modellen får man fortsatt møte noen fysisk og ha noen å dele opplevelsen med, og vi kan skape en god ramme rundt arrangementet,  sier Tekna-presidenten.

Heldigitalt alternativ

Et eventuelt digitalt R-møte vil måtte planlegges og gjennomføres på en annen måte enn et fysisk R-møte. Møtet må kortes ned, og man må bryte opp møtet på en annen måte med kortere innledninger og debatter. Representantene kan enten delta fysisk i et regionalt møte, eller delta hjemmefra. 

Forslag kommer

- Hovedstyret har vedtatt at representantskapsmøtet i år skal gjennomføres som regionale, fysiske møter, avslutter Randeberg. -Vi har bedt administrasjonen komme tilbake med forslag til antall lokasjoner og fordeling av representantene, sier hun.

Les også