Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Portrett av Lise Lyngsnes Randeberg
-Invitasjoner til R-møtet blir utsendt om kort tid, sier Teknas president Lise Lyngsnes Randeberg.

Representantskapsmøtet: Seks regionale, fysiske møter

Publisert: 4. mars 2021

-Hovedstyret har nå vedtatt at representantskapsmøtet 2021 gjennomføres som seks regionale fysiske møter, sier Tekna-president Lise Lyngsnes Randeberg.

Koronasituasjonen får følger for det kommende representantskapsmøtet i Tekna, som finner sted 11.-13. juni.  Hovedstyret har på møtet i begynnelsen av mars vedtatt at R-møtet gjennomføres på seks lokasjoner:

  • Lokasjon 1: Representanter tilhørende region vest
  • Lokasjon 2: Representanter tilhørende region nord og Midt-Norge
  • Lokasjon 3: Representanter tilhørende Agder, Vestfold og Telemark, Buskerud og Innlandet
  • Lokasjon 4: Representanter tilhørende Oslo, Akershus og Østfold avdelingene og fagsiden
  • Lokasjon 5: Representanter tilhørende Oslo, Akershus og Østfold lønns- og interessesiden og alle studentene
  • Lokasjon 6: Hovedstyret, Lønns- og interesseutvalget, Fagutvalget, Avdelingsutvalget, Studentutvalget, Kontrollkomiteen, ordfører og viseordfører. Møtet ledes fra denne lokasjonen.

Hvis myndighetenes smitteverntiltak setter et nasjonalt tak på inntil 20 deltakere eller færre, gjennomføres R-møtet heldigitalt, med forkortet saksliste.

Hvordan R-møtet i 2021 skal gjennomføres, har vært debattert i lengre tid i organisasjonen, og har også vært ute på høring.

-Hovedstyret følger situasjonen nøye. Vi kommer snart tilbake med mer informasjon. Vi tar sikte på å få sendt ut invitasjoner til møtet i løpet av kort tid, sier Randeberg.

 

Les også