Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Det blir pause i forhandlingene i kommunal sektor grunnet koronasituasjonen

Aktuelt

Pause i forhandlinger i kommunal sektor

Publisert: 14. des. 2021

Koronasituasjonen og de nye smittevernstiltakene fra regjeringen fører til pause i forhandlingene i kommunal sektor.

Pause i forhandlingene om Hovedavtalen med KS

Sluttforhandlingene  om Hovedavtalen var planlagt 14. og 15. desember. I lys av smittesituasjonen og de varslede innstrammingene i tiltak fra regjeringen, ble partene i går kveld enige om å ta en pause i forhandlingene om Hovedavtalen inntil regjeringens innskjerpede tiltak opphører.

Pause i arbeidstidsforhandlingene

KS og lærerorganisasjonene satt i hele går sammen i forhandlinger om SFS 2213 – Arbeidstidsavtalen.

Men sett i lys av smittesituasjonen og de varslede innstrammingene i tiltak fra regjeringen, ble partene i går kveld enige om å ta en pause i forhandlingene. Prosessen blir tatt opp igjen når regjeringens innskjerpede tiltak opphører.  Avtalen vil gjelde på ettervirkning inntil forhandlingene er avsluttet.

Tekna opplever forhandlingene så langt som konstruktive, med progresjon og bevegelse fra alle parter og ser frem til å ta opp igjen tråden på nyåret.

 

Les også