Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold

Aktuelt

Ny leder for 15 000 studenter

Publisert: 14. feb. 2023

Christoffer Røneid (22) er valgt til ny leder for studentene i Tekna. Med over 15000 studenter har Tekna dermed en av de største student-gruppene i Norge.

Christoffer Røneid, som til daglig studerer fysikk og matematikk ved NTNU, satt i fjor som medlem i Teknas studentutvalg. Denne helgen ble han valgt til ny leder under studentenes årsmøte på Kløfta utenfor Oslo.

– Jeg gleder meg til å lede studentene i Tekna det neste året.  Med 15 000 medlemmer er vi en betydelig studentstemme i samfunnsdebatten, og den ønsker vi å bruke. Vi skal ha en klar og tydelig profil i studentpolitikken. Jeg tror dette blir spennende, og jeg gleder meg til å bidra til å løfte denne organisasjonen opp og frem, sier han.

Psykisk helse, økonomi og bærekraft

Røneid har allerede sett seg ut en del saksfelt som han ønsker å jobbe videre med.

 – Studentene i Tekna har siden pandemien hatt en viktig stemme knyttet til psykisk helse og studenthelse. Dette arbeidet vil vi jobbe videre med. En bedring av studentøkonomien er også et prioritert område, sier han.

Røneid har også et sterkt engasjement for å gjøre praksisdelen av utdanningen mer arbeidslivsrelevant. I tillegg er han opptatt av bærekraft, og at den enkelte student er bevisst hvilke valg man gjør i hverdagen.

– Jeg håper studentene i Tekna kan være gode rollemodeller og eksempler for bærekraftige valg og livstil, sier den nyvalgte studentlederen.

Les også