Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Anders Kvam

Aktuelt

Anders Kvam fra Tekna gjenvalgt som leder i Akademikerne stat

Publisert: 28. okt. 2020

Kvam går inn i sin fjerde periode som leder. - Våre medlemmer og tillitsvalgte bidrar til at statlige virksomheter løser viktige samfunnsoppgaver for innbyggerne og næringslivet. Jeg er glad jeg har fått fornyet tillit til å jobbe videre med dette, sier Anders Kvam.

Kvam er utdannet sivilingeniør og ansatt som spesialrådgiver i Tekna. Han har ledet Akademikerne stat siden 2014.

Julius Okkenhaug fra Psykologforeningen ble gjenvalgt som nestleder. Okkenhaug er utdannet psykolog og har sittet i forhandlingsutvalget til Akademikerne i fire år, de siste par årene som nestleder.

Akademikerne stat har ansvaret for å forhandle lønn og arbeidsvilkår for om lag 36 000 medlemmer i staten. Forhandlingsutvalget, som består av representanter for Akademikernes medlemsforeninger og samarbeidende foreninger velger leder og nestleder for to år av gangen.

 

Les også