Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Direktør i Tekna Marianne Gran Juriks.
Direktør i Tekna Marianne Gran Juriks.

Aktuelt

Anbefalt forslag til tariffavtale med Finans Norge

Publisert: 21. okt. 2021

Tekna og Finans Norge har forhandlet frem et anbefalt forslag til tariffavtale mellom partene.

– Det er svært gledelig å få på plass tariffavtale med Finans Norge, da Tekna får stadig flere medlemmer i finansnæringen, sier Marianne Gran Juriks, som er direktør for arbeidsliv og juss i Tekna. Avtalen skal endelig godkjennes av Finans Norges Hovedstyre og Tekna innen 29. oktober 2021 kl. 1200.

Ser fram til samarbeid

– Vi har gjennomført konstruktive og ryddige forhandlinger med Finans Norge. Vi ser fram til videre samarbeid med Finans Norge og deres medlemsbedrifter, sier Juriks.

Tekna har nærmere 700 medlemmer i finansnæringen, og opplever sterk vekst av medlemmer i sektoren. Tekna har også bedriftsgrupper i flere av bedriftene.

-Disse bedriftsgruppene vil med tariffavtale nå få regulerte forhold, herunder rett til samarbeid og medbestemmelse, sier Anders Kvam, forhandlingssjef i Tekna Privat.

Dersom det anbefalte forslaget til tariffavtale mellom partene godkjennes, vil Tekna så snart som mulig gi informasjon om avtalens innhold.

Avtalen vil du finne sammen med Teknas øvrige tariffavtaler.

Les også