Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Unge voksne samlet og smiler

INTRO

Er du ny i byen? Eller skulle du ønske du hadde et litt større nettverk? Har du lyst på en intro? Det får du nå!

 

Finn ditt INTRO-arrangement!

Tekna Ung har lyst til å gjøre overgangen til et nytt sted litt enklere og hjelpe deg med å utvide nettverket ditt. Derfor har vi fylt en hel uke i september med intro-arrangementer som gjør deg kjent med byen og andre Tekna-medlemmer - som er i samme situasjon som deg.

Faktisk har vi i Tekna Ung aktiviteter gjennom hele året. Iblant er det faglig, som regel er det sosialt. Ikke trenger du være særlig ung heller: I Tekna er du ung til og med 37 år. Bli kjent med enda flere som deler dine interesser, på din egen alder, der du bor?

Se alle våre lokale aktiviteter på tekna.no/ung.

Ung i arbeidslivet

Vi vet at det kan være mye nytt de første årene i arbeidslivet. Derfor ønsker vi å være der for deg i starten av din karriere, og kan hjelpe deg med stort og smått.

Savner du et arrangement?

Har du en god ide for et arrangement som mangler? Ta kontakt med oss, så undersøker vi om det er mulighet for å få arrangert ønsket kurs!


Tekna der du bor


Viste du at vi i Tekna har 32 lokalavdelinger? Finn din lokalavdeling og se hva som er på programmet i ditt nærmiljø.