Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold

Kanaler og mapper i Teams for tillitsvalgte

Publisert: 13. mai 2022

Bør vi opprette flere kanaler i Teamet?

I et Team kan man ha flere kanaler. Alle team har minst en kanal som heter "Generelt".

Dersom det er mye aktivitet i teamet kan det være hensiktsmessig å dele inn i kanaler etter prosesser, prosjekter eller på annen måte. Dersom man har lite erfaring med Teams fra tidligere anbefaler vi at man ser ann bruken før man oppretter mange kanaler.

Det er mulig å opprette både åpne og private kanaler. Private kanaler må foreløpig opprettes manuelt av administrator. Vi jobber med en løsning for å at brukerne skal kunne gjøre dette selv.

Husk også at gruppe-chat kan være et alternativ til nye kanaler.

Hvilken mappestruktur bør vi ha?

I Teams er det et filarkiv under hver kanal. Tekna har ikke utarbeidet noen standard struktur hverken for kanaler eller mapper. De som bruker løsningen har svært ulike behov og prosesser, og inntil videre legges derfor ingen føringer på mappestruktur eller kanaler.

Les også