Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold

Teams for tillitsvalgte

Nedenfor finner du svar på mange spørsmål om Teams generelt og om «Teams for tillitsvalgte» i Tekna. Du er invitert inn som medlem og ikke gjest og dette bidrar til at du må lese nøye gjennom hvordan du logger på første gang. 

 

Er det noe du ikke finner svar på nedenfor så ta kontakt med din styresekretær, DK-leder eller annen kontaktperson i Tekna.

Slik logger du inn for første gang

I denne filmen viser vi hvordan du hvordan du oppretter egen profil i Chrome og innlogging på Teams for tillitsvalgte første gang.

Tekstversjon av filmen finner du på siden om viktig info om pålogging

Bruker du allerede Teams gjennom studier og/eller jobb?

Før du logger inn på tekna.no/teams oppretter du en ny profil i Chrome. Dette for at din nettleser ikke skal huske din profil på jobb eller skole.

Er du helt ny på Teams?

Bruk tekna.net-brukeren. Du finner ditt tekna.net brukernavn i den første mailen fra Tekna. Du kan velge å bruke skrivebordsprogrammet Teams og den kan lastes ned fra Microsoft sine nettsider. 

Ønsker du å bruke Teams på mobil i Tekna-sammenheng?

App for å bruke Teams på mobil kan lastes ned fra App Store (for iPhone) eller Play-butikk (for Android-telefoner).