Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Et tog på en togstasjon

Reiser i Tekna

Ved møter og arrangementer skal det alltid vurderes om digitale verktøy kan benyttes for å unngå fysiske reiser. 


Tekna dekker reiseutgifter for tillitsvalgte på møter, kurs og samlinger med fysisk oppmøte. Det skal benyttes billigste reisemåte. Teknas har som mål å bidra til redusert klima- og miljøfotavtrykk, og det oppfordres derfor til å velge miljøvennlige, kollektive transportmidler. 

Har du medlemsnummer?
Jeg er ikke en robot:
Det oppstod en feil under henting av captcha-bilde

 

Tillitsvalgtopplæring

Reiseinformasjon

Tillitsvalgtkursene er en viktig arena for nettverksbygging, og derfor ønsker vi at deltagerne er med på middag og overnatter om du har mulighet til det. Kryss av for overnatting i påmeldingsskjemaet, så ordner Tekna resten!

Tekna dekker reiseutgifter med offentlig kommunikasjon samt oppholdsutgifter på hotellet for alle. OBS! Det den enkelte bestiller for egen regning betales direkte til hotellet før avreise.

Bestilling av reise gjøres på samme måte som til øvrige samlinger for tillitsvalgte, se informasjon i teksten over.

Utgifter/tapt arbeidsfortjeneste

Tillitsvalgtkursene er et gratis tilbud til alle i styret i den lokale Tekna-gruppen. Tekna dekker reise og opphold i forbindelse med tillitsvalgtkursene.

I de aller fleste tilfeller får tillitsvalgte fri med lønn for å delta på tillitsvalgtkurs. Dersom du likevel skulle oppleve å bli trukket i lønn, kan du etter søknad få dekket tapt arbeidsfortjeneste av Tekna. Bruk vår reiseregningsportal og dokumenter med lønnsslipp som viser trekket.