Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold

Råd og tips

Hvordan verve? Les markedsrådgiverens 4 beste tips

Publisert: 14. okt. 2020

Liss Maria Myrvang-Øien er markedsrådgiver i Tekna og har flere gode råd når det kommer til verving.

Du som studentmedlem i Tekna har de aller beste forutsetninger for å verve vennene dine, da du har førstehånds erfaring med hva det vil si å være medlem og hvorfor det lønner seg. Nettopp dette skal du dele med vennene dine og de du ønsker å verve.

1. Fortell om din egen første erfaring med Tekna

Snakk gjerne om hvordan du selv ble vervet. Var det via en venn? Familie kanskje? Eller som de fleste andre studentmedlemmer, på stand over en god kopp kaffe? Gratis kaffe på stand er nemlig en god grunn til å være Tekna-medlem.

2. Spre ordet om gode kurs og arrangementer

Den medlemsfordelen flest nyinnmeldte studenter oppgir som grunn for innmelding er Teknas kurs og arrangementer. Vi er kjent for å ha et stort tilbud av fysiske kurs på de lokale lærestedene. 

Vi har også mange digitale kurs for våre medlemmer. De fleste ligger også i opptak og kan sees når det måtte passe deg best. 

3. Du får to inkluderte forsikringer

Det er også veldig mange studenter som trekker frem de inkluderte forsikringene våre. I samarbeid med Gjensidige tilbyr vi 2 forsikringer inkludert i medlemskapet til alle studentmedlemmer.

Uføreforsikringen får du uansett, og er en av de beste på markedet, pluss at du kan velge mellom innbo og tyveri av data/mobil. Disse forsikringene alene er verdt mer enn den summen du betaler for å være medlem.   

4. Det er rimelig – kun 150 kr i semesteret!

Medlemskap i Tekna koster kun 150 kroner i semesteret for studenter og inkluderer i tillegg til det vi har nevnt over en bred karrieretjeneste, juridisk rådgivning og en trygghet kun en fagforening kan gi deg.

 

Har du en venn du syns bør bli Tekna-medlem? 

Verv et medlem nå!