Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Tuva Fellman og Ronny Brede Aase i Teknas podkast-studio.
Tuva Fellman og Ronny Brede Aase på besøk i Teknas podkaststudio.

Råd og tips

Søt musikk på jobb

Publisert: 11. feb. 2022 Podkast

Forelska i noen på jobb? Hør hvordan Tuva og Ronny har løst kombinasjonen jobb og kjærlighet, og få gode råd fra Tekna-advokat Anne Cathrine Hunstad om hvordan beholde et godt arbeidsmiljø for hele teamet når kjærligheten blomstrer.

Har du et godt øye til noen på jobb? Noen du utveksler lange blikk med, jobber ekstra godt med, er betatt av? Hva gjør dere hvis dere finner ut at det er noe mer enn en liten flørt? Må du si fra til sjefen og kollegaene? Hvordan blir det å jobbe sammen om dere blir kjærester?

Tuva Fellman og Ronny Brede Aase, kjent fra blant annet NRK P3, er kjærester og kolleger og forteller i denne episoden om sine erfaringer med å kombinere jobb og kjærlighet. Tekna-advokat Anne Cathrine Hunstad gir deg gode råd om hva du bør vurdere når du innleder et forhold med en kollega.

Programleder er Vibeke Vesterhagen, reporter er Sondre Tallaksrud og teknisk ansvarlig er Tobias Michel.

Les også