Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Mann og kvinne på fortauskafé i solnedgang med Colosseum og Roma i bakgrunnen.
Er du klar for ferie? Kjenn rettighetene dine før du legger ut på tur.

Råd og tips

Podkast: Sommerferien 2022 – alt du må vite

Publisert: 2. mai 2022 Podkast

Rettigheter, turtips og reiseforsikringsråd.

RSS       iTunes       Spotify

 

Gleder du deg til sommerferien?

Det er stor forskjell på reiselivet nå og det vi forlot i 2019. Hør om hva du kan forvente deg, hvordan du kan spare tusenvis av kroner på feriebudsjettet, og få tips til steder du kan sette på din bucket liste.

Du får også en innføring i blant annet:

  • Hva er feriepenger?
  • Hvor mye ferie har jeg krav på?
  • Når har jeg rett til å vite om ferieønsket mitt på jobb blir innfridd?
  • Hva er rettighetene mine om jeg blir syk i ferien?
  • Hva med opptjent ferie dersom jeg bytter jobb?

Og visste du at reiseforsikringen din ikke dekker kansellert transport? Og hva må du passe på dersom du skal reise med bonusbarn?

Gjester i studio denne gang er Tekna-advokat Kari Tønnessen Nordli og produktsjef i Gjensidige Anne Stake Løvdahl. Du møter også "The travel inspector" Odd Roar Lange. Programleder er Vibeke Vesterhagen. Reporter er Sondre Tallaksrud.

Lurer du på hvor det har blitt av Tekna Ni til fem? Vi tilbyr fortsatt samme gode innhold, men podden har nå skiftet navn til Organisert.

Les også