Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Marit Andreassen
Marit Andreassen jobber som head of product engineering i Vipps og ble nylig kåret til en av landets fremste kvinner i tech.

Råd og tips

Kvinner i tech: Marit fra Vipps

Tekst av Vibeke Vesterhagen Publisert: 31. mars 2021 Podkast

Marit Andreassen jobber som head of product engineering i Vipps og ble nylig kåret til en av landets fremste kvinner i tech. Hun mener at dersom vi vil ha en verden som fungerer for alle, må alle være med å lage den. Men hvordan kan vi få til det, da?

Vi tar en prat med Marit om hva som har påvirket valgene hun har tatt, om rekruttering av kvinner til tech og det å jobbe i teknologibransjen.

Du hører også fra Teknas egen president Lise Lyngsnes Randeberg, som har blitt hedret av Abelia og Oda-nettverket som en av flere etablerte kvinnelige teknologiledere.

I studio møter du programleder Vibeke Vesterhagen. Reporter er Sondre Tallaksrud.

Les også