Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Utsikt over Kristiansand

Vest-Agder avdeling

Tekna Vest-Agder avdeling ble stiftet 7. desember 1914, og besto av 19 medlemmer. I dag har avdelingen over 1600 medlemmer, og organiserer faglige og sosiale aktiviteter for medlemmene i området.

Teknas distriktskontor i Agder

Distriktskontorleder

  • Kenneth Stubhaug Karlsen
    distriktskontorleder, Agder
    97693557

Besøksadresse:

Jon Lilletunsvei 9J, 3 etasje, 4879 Grimstad

Postadresse:

Jon Lilletunsvei 9, 4879 Grimstad

Følg Tekna Vest-Agder på Facebook!

 

 

Om Tekna Ung 

Tekna Ung jobber jobber for å ivareta unge medlemmers faglige og sosiale interesser ved å arrangere møter, kurs, seminarer, konferanser, ekskursjoner og så videre. Aktiviteten i gruppen er stort sett av sosial karakter med mange koselige og hyggelige mennesker. Tekna Ung er for medlemmer til og med 37 år.

Følg oss gjerne på Facebook for oppdateringer rundt arrangementer og annen relevant informasjon. Lokale arrangementer finner du markert med Tekna Ung i kurslisten. 

Kontakt Tekna Ung Agder

  • Leder
    Leif Andreas Hirsti
    46515013

Gjør en forskjell for DNT Sør

Den norske turistforening Sør søker Tekna-frivillige til en prosjektbasert kompetansedugnad om bærekraft og vedlikehold av lokale DNT-hytter. 

Kokesett i naturen med telt

Tekna Ung 

Vi har spennende sosiale og faglige arrangementer over hele landet for deg som er ung i arbeidslivet.