Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Halden havn i fugleperspektiv

Halden avdeling

Teknas avdelinger jobber for å skape faglige og sosiale møteplasser for medlemmene i området. Tekna Halden avdeling er medlem av Halden næringsråd.

Teknas distriktskontor Østfold 

  • Jon-Arne Bilben Haugseth
    distriktskontorleder, Østfold
    99582087

Adresse:
Tekna DK Østfold

Besøksadresse
INSPIRIA science center, Bjørnstadveien 16, 1712 Grålum

Postadresse
Tekna distriktskontor Østfold, Bjørnstadveien 16, 1712 Grålum

Følg Tekna Østfold på Facebook!

Om Tekna Ung Halden

Tekna Ung jobber jobber for å ivareta unge medlemmers faglige og sosiale interesser ved å arrangere møter, kurs, seminarer, konferanser, ekskursjoner og så videre. Aktiviteten i gruppen er stort sett av sosial karakter med mange koselige og hyggelige mennesker. Tekna Ung er for medlemmer til og med 37 år.

Følg oss gjerne på Facebook for oppdateringer rundt arrangementer og annen relevant informasjon. Lokale arrangementer finner du markert med Tekna Ung i kurslisten. 

Kontakt Tekna Ung Agder

For tiden ingen personer å vise.

Gjør en forskjell for ditt nabolag

Bruk din faglige kompetanse og erfaring til å løse frivillige prosjekter sammen med andre Tekna-medlemmer og gjør ditt nærmiljø til et bedre sted!

Tekna Ung 

Vi har spennende sosiale og faglige arrangementer over hele landet for deg som er ung i arbeidslivet.