Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
dommerpanel Lego League

Tema: Realfag

FIRST LEGO League Scandinavian Innovation Award 2024

Oppdatert: 5. feb. 2024 Streaming

Tekna er hovedsponsor i Scandinavian Innovation Award i Oslo 12. februar og har invitert de ti lagene med de mest innovative ideene fra MASTERPIECE-sesongen. Lagene presenterer de innovative ideene sine for et dommerpanel, og konkurrerer om å bli årets SIA-vinnere.

12. februar arrangerer Tekna og FIRST LEGO League Scandinavia, Scandinavian Innovation Award, og vi ser frem til å feire barn og ungdoms innovative ideer enda en gang!

Hvert år deltar rundt 700 lag i FIRST LEGO League Challenge, og en av kategoriene de konkurrerer i er Innovativt Prosjekt. Her deltar lagene med en innovativ ide innenfor årets tema, som de har utforsket, utviklet og forbedret gjennom flere prosesser, og ofte i samarbeid med målgrupper og fagpersoner. Vi ønsker å sette søkelys på disse fantastiske innovatørene og ideene deres, og inviterer derfor de med de 10 beste ideene til SIA, hvor de skal feires, og hvor de kan konkurrere om å bli årets SIA-vinner 2024.

  • 09:00 Offisiell åpning
  • 09:30 Lagene presenterer deres innovative prosjekter
  • 11:35 Pause
  • 14:15 Et spennende foredrag av president i Tekna, Elisabet Haugsbø
  • 15:00 Pause
  • 15:15 Avslutningsseremonien og premieutdelingen

Les mer om
FIRST® LEGO® League Challenge og
FIRST® LEGO® League Scandinavian Innovation Award (SIA)

Relaterte bærekraftsmål

Les også