Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Kommunikasjonsavdelingen  i Tekna

Omgitt av gode kollegaer, trykker ansvarlig redaktør Anne Grete Nordal på knappen som lanserer de nye nettsidene til Tekna Magasinet.

Velkommen til det nye Tekna Magasinet

Fra i dag kommer Tekna Magasinet i ny drakt. Vi har endret design for å gi deg som leser en renere magasinfølelse med artikler vi tror vil pirre nysgjerrigheten din.

Du har kanskje oppdaget at Tekna Magasinet ser annerledes ut fra i dag 10. februar. I tråd med at Tekna.no er i ferd med å lansere nye nettsider, har vi også endret designet til Tekna Magasinet.

Vi har satset på å dyrke fram en renere magasinfølelse, og håper det vil gi en bedre leseropplevelse. Du vil oppdage at saker fra Tekna Magasinet dukker opp på flere av Teknas nettflater, ut fra hvilke interesser du har registrert som medlem. Tekna Magasinet har egen uavhengig redaksjon, og for at Tekna Magasinet skal framstå som en egen merkevare, har vi lagt vekt på at designet skiller seg fra andre saker på tekna.no.

Det er gjort en stor jobb i å flytte over mye av det allerede publiserte stoffet til de nye nettsidene, slik at sakene fortsatt er søkbare.

Våre viktigste ambisjoner er fortsatt at vi gjennom våre artikler og reportasjer om arbeidsliv, arbeidsmarked og ny teknologi, skal vise hvilke utfordringer Tekna-medlemmer møter og hvordan de skaper verdier for seg selv, virksomheter og samfunnet.

Vi ønsker å gi deg som leser enda bedre historier, gi deg følelsen av identitet og holde deg oppdatert på hva Teknas medlemmer og organisasjon står for.

Vi vil gjerne ha innspill fra deg som leser. Hvis du har gode tips til saker du mener vi bør lage, så send dem til [email protected].

Du vil fortsatt finne Tekna Magasinet på teknamagasinet.no eller tekna.no/magasinet/