Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Foto av et majestetisk norsk landskap med to personer i forgrunnen

Aktuelt

Mysteriet Norge – foredrag med Harald Eia

Oppdatert: 9. mars 2021 Streaming

Hvordan har det seg at nordmenn, som en gang var blant Europas fattigste folk, i dag er verdens lykkeligste, rikeste og mest tillitsfulle mennesker?

Er det noe i kulturen vår som har gjort at vi har fått det så bra til? Er det flaks? Dyktighet?

Væpnet til tennene med statistikk og data, viser Harald Eia hvordan norske fagforeninger er noe av hemmeligheten bak utviklingen av verdens mest vellykkede samfunn.

Harald Eia

Harald Meldal Eia er sosiolog, komiker, tekstforfatter og skuespiller. Han er mest kjent for å ha laget humorprogrammer på TV og radio: "Lille Lørdag", "Åpen post", "Uti vår hage", "Team Antonsen", "Tazte Priv" og "Brille". Vi kjenner han fra populærvitenskapelige TV- og radioprogrammer som "Hjernevask", "Sånn er du" og nå TV-serien "Sånn er Norge" (våren 2020) på NRK.

Han har også skrevet flere bøker, holder stadig foredrag og driver med improvisasjonsteater. Av bøker han har skrevet, kan nevnes "Født sånn eller blitt sånn? Utro kvinner, sjalu menn og hvorfor oppdragelse ikke virker", "Mysteriet Norge" og "Hva forskes det på her?"

Les også