4. juni
kl. 15:00–17:00

Et bilde sier mer enn tusen ord - dette gjelder også for forskning! På dette nettseminaret viser vi hvordan du på best mulig måte kan få frem og underbygge budskapet ditt ved hjelp av visuelle virkemidler.

Meld meg på

Beskrivelse

Holder du på med en masteroppgave, skriver du på en vitenskapelig artikkel eller skal du presentere forskningen din på en konferanse? Det visuelle er vel så viktig som teksten du skriver. På dette seminaret viser vi deg hvordan.

Første innleder er Ole Andreas Alsos, instituttleder ved Institutt for Design, NTNU, utdannet sivilingeniør i datateknikk og med doktorgrad i datateknikk og informasjonsvitenskap til å gi oss sine beste tips og triks.

Andre innleder, Tom Gabriel Johansen er informasjonsdesigner og partner i InfoDesignLab AS. Tom har hatt hovedansvaret for visualiseringen av flere rapporter for FNs Klimapanel. Han kommer til å gi oss et unikt innblikk i det å visualisere faktabasert kunnskap på tvers av verdigrunnlag.

Meld deg på og få lenke tilsendt i forkant av sendingen!

Valg av nye styremedlemmer til Tekna Forskerne

Det blir i henhold til Tekna Forskernes vedtekter avholdt valg av nye medlemmer til styret. Valget vil foregå umiddelbart etter arrangementet. Forslag til kandidater til styret kan meldes inn til Mette Meinert. Kun medlemmer av nettverket har stemmerett.

Andre kurs og arrangementer innenfor dette emnet:

Forskning og innovasjon

Vannbransjens innovasjonskonferanse 2020 (online)

3. sep.
kl. 09:00–16:30

Forskning og innovasjon

Helseteknologikonferansen 2020 (online)

10. sep.
kl. 09:00–17:00

Forskning og innovasjon

Science og Cocktails med Tekna København

5. nov.
kl. 19:30–23:00