8. juni
kl. 09:30–15:30
Tappin konferanseplattform, Nettbasert

Mennesker ikke teknologi

Alle medarbeidere har behov for noen som setter retningen, er tydelige og skaper trygghet, selv sterke og selvgående kunnskapsmedarbeidere og fageksperter. Hvordan skape energi og teamfølelse? Finnes noen suksessoppskrift? Denne konferansen tar pulsen på utviklingen og gir deg den faglige oppdateringen du trenger, men ikke får tid til å ta innover deg i det daglige. Du møter en rekke dyktige ledere og fageksperter som deler av sin erfaring for å styrke deg i rollen.

Endringer - den nye normalen

I en verden med konstant endringspress behøves et tydelig lederskap, både på topp- og mellomledernivå. Hvordan skal vi få medarbeidere og kolleger til å trekke i samme retning og levere når vi presses med ulike ønsker og behov fra alle kanter? Vi gir deg verktøyene som er avgjørende for å lykkes med fremtidens ledelse.

Målgruppe

Denne konferansen er utviklet for ledere på alle nivåer som ønsker mer innsikt i å takle de dilemmaer og paradokser som oppstår i moderne ledelse, enten du jobber i privat eller offentlig sektor, er ny som leder eller erfaren.