27.–28. sep.

Tekna inviterer alle stipendiater i Tekna til faglig samling den 27.-28. september 2022. Tillitsvalgte er også velkomne til å delta, men arrangementet retter seg først og fremst mot Tekna-medlemmer som er stipendiater.

Meld meg på

Beskrivelse

Vi ser frem til et spennende samling med mye bra faglig og sosialt innhold. Program er under arbeid, og vil bli lagt ut under egen fane så snart det er klart. Meld deg på allerede nå, og hold av tiden i kalenderen din.

Praktisk informasjon - flybilletter

Tekna dekker reiseutgifter med offentlig kommunikasjon samt oppholdsutgifter på hotellet for alle. Tekna har forhåndsreservert rom til deltakere på kurset. Godtgjørelse for bruk av egen bil må på forhånd avtales med sekre­tariatet. Reiseregning sendes Tekna og merkes 22311/Rebecca. Det den enkelte bestiller i baren for egen regning betales direkte til hotellet før avreise.

Dersom du trenger fly til Oslo, så bestilles dette gjennom Egencia telefon: 23 15 04 99 eller e-post: customer_service@egencia.no. Skriv "Reise belastes Tekna (comcode 825152)" i emnefeltet i reisebestillingen, og oppgi i e-posten at du er tillitsvalgt og Teknas fakturareferanse: 22311/Rebecca. Da slipper du å legge ut, og Tekna mottar faktura fra Egencia.