14. des.
kl. 12:00–13:30
Streaming, Nettbasert

Er du permittert, står i en nedbemanningsprosess eller bare ønsker mer kunnskap, så vil dette webinæret være nyttig å få med seg.

Meld meg på

Få noen konkrete råd fra psykolog Cecilie Byholt Endresen som kan hjelpe deg med å få overskudd og motivasjon til å komme i gang med jobbsøking.

Kurset bygger videre på den første delene av kurset som du kan se her (for medlemmer)

Cecilie vil gi:

  • En kort oppsummering av vanlige reaksjoner og hvordan du best kan takle egne og andres følelser
  • Konkrete råd om hva du selv kan gjøre for å stå godt i situasjonen

Send gjerne inn spørsmål/saker på forhånd til Nils Christian Børresen. Vi tar selvfølgelig vare på din anonymitet. Det er også anledning til å stille relevante spørsmål direkte under sendingen.

Webinaret er åpent for alle Tekna-medlemmer.

Vi sender live! Her legges en lenke hvor du kan følge sendingen og stille spørsmål.

Vi lager et opptak av foredraget og legger det under Teknas sider for arbeidsledige og permitterte.

  • Cecilie Byholt Endresen:

    psykolog

    Bjørnson Organisasjonspsykologene

    Cecilie er utdannet psykolog og spesialist i arbeids- og organisasjonspsykologi. Hun har lang erfaring med organisasjonsutvikling og ledelse fra en rekke sektorer, med hovedvekt på olje og gass, bank og finans, samt ulike offentlige virksomheter. Cecilie jobber med et bredt spekter av fagområder, inkludert lederutvikling og -veiledning, ledergruppeutvikling, teamutvikling, endringsledelse, arbeidsmiljøkartlegging, stressmestring og prosessfasilitering. Hun er også gjesteforeleser for Executive MBA og Strategisk HRM ved Universitetet i Stavanger. Cecilie har i flere år jobbet tett med Tekna og utvikling av tillitsvalgte, og da særlig med fokus på hvordan en best kan stå i rollen under krevende endrings- og omstillingsprosesser.