Teknas prosjektskole

Lær de effektive verktøyene og få kontroll på alle fasene i et prosjekt!
 
Tekna tilbyr et komplett kursopplegg innen prosjektledelse. Du lærer å planlegge, gjennomføre og evaluere prosjekter. Velg de kursene som passer best for deg eller fullfør samtlige trinn for en fullstendig utdannelse innen prosjektledelse.
 
Usikker på ditt nivå og dine nåværende ferdigheter? Ta quizen her!

Tar du med en kollega (eller flere) på et av våre premium kurs eller konferanser får dere hele 30 % rabatt*! Ingen som kan? Fortvil ikke. Du får uansett 15 % rabatt* hvis du kommer alene.

Oppgi kode SOMMER15 i rabattfeltet når du bestiller for å få 15 % rabatt. Hvis du tar med deg en kollega, skriv SOMMER30 i rabattfeltet og klikk på knappen meld på flere deltagere for å legge inn din(e) kollega(er).

*Tilbudet gjelder påmeldinger foretatt i perioden 21. juni til 8. august 2021 for både ordinær deltager og Tekna-medlem. Merk at rabatten kun gjelder kurs og konferanser fra Tekna.no/premium med unntak av GILA og Fra fagekspert til leder som kun gir 15 % rabatt uavhengig av hvor mange kolleger du tar med. Du kan ikke kombinere sommerrabatten med andre rabatter eller early bird-priser.

Et komplett løp

Teknas etterspurte prosjekteskole består av varierte kurs innen prosjektledelse, prosjektstyring og prosjektarbeid. Bygg din egen prosjektkompetanse trinn for trinn!

Trinn 1: Praktisk prosjektledelse

Praktisk rettet basiskurs med oppgaver og relevante eksempler. Kurset gir en bred introduksjon til prosjektledelsesfaget.

Trinn 2: Prosjektplanlegging 

Lær verktøy og metoder for å utarbeide realistiske og godt strukturerte prosjektplaner.

Trinn 3: Prosjektstyring

Lær å gjennomføre til riktig tid og i henhold til budsjett. Effektiviser ressursstyring, fremdrift, endrings- og avvikshåndtering.

Trinn 4: Lederskap i prosjekter 

Lær å få gjennomslag som sjef for prosjektet og kommunisere og motivere godt både innad og utad.

Trinn 5: Prosjektverktøy 

Lær deg de mest brukte prosjektverktøyene med kursene Praktisk bruk av MS Project, Excel for prosjektledere, MS Project for byggebransjen og MS Project og Excel i samhandling.

Hva med et internkurs?

Er dere flere fra samme virksomhet? Da tilbyr Tekna interne kurs på din arbeidsplass. Ta kontakt med oss i dag for et godt tilbud!

 

Foto av Karine Knoph Nilsen

Katrine Knoph Nilsen

Prosjektskoleansvarlig

katrine.knoph.nilsen@tekna.no Tel: 90793982