5. des.
kl. 18.00–21.00
Ritz, Kirkenes

Dette må du bare få med deg! Tekna Finnmark inviterer til førjulssamling der vi følger Teknas digitale sending med Jo Nesbø og multiinstrumentalist Lars Jones. Du kan ta med deg din kjære eller en god venn/kollega på dette arrangementet.

Meld meg på

Beskrivelse

Det som begynte som en ”one-off”-happening med en suksesskonsert på viseklubben Josefine, har med årene blitt en duo hvor Jo Nesbø forteller historier og spiller sanger sammen med multiinstrumentalist Lars Jones.

Jo snakker om å juge, om faren sin, om skihopping, danseskoler, rottweilere, tatoveringer og resten av familien. Han spiller stort sett selvskrevne viser.

Dermed er han og Lars, nesten uten å ha tenkt over det, en del av en gammel storyteller-/singer-/songwriter-tradisjon, som noen tror døde ut med leirbålet.

Tanken bak konserten er ikke stor. Bare å anrette noen fortellinger så enkelt som mulig, å bruke det man har for hånden: En gitar, en bass, et munnspill, to stemmer og en smule nærhet. På en god kveld trengs ikke mer for å skape latter, ettertanke, og kanskje til og med litt varme.

Vi møtes kl. 18:00 og kobler opp Jo Nesbø på storskjerm kl. 19:30. Det blir servering av pizza fra kl. 1800.

Velkommen til en hyggelig kveld!

NB! Det blir ikke mulig å se showet i opptak etterpå!

Ønsker du å se showet digitalt hjemme melder du deg på her