5. des.
kl. 19.30–21.00
Streaming, Nettbasert

Dette må du få med deg! Vi har booket selveste Jo Nesbø til et show du bare må sette av tid til! Sett deg godt til rette og nyt showet i en travel førjulstid.

Meld meg på

Beskrivelse

Det som begynte som en ”one-off”-happening med en suksesskonsert på viseklubben Josefine, har med årene blitt en duo hvor Jo Nesbø forteller historier og spiller sanger sammen med multiinstrumentalist Lars Jones.

Jo snakker om å juge, om faren sin, om skihopping, danseskoler, rottweilere, tatoveringer og resten av familien. Han spiller stort sett selvskrevne viser.

Dermed er han og Lars, nesten uten å ha tenkt over det, en del av en gammel storyteller-/singer-/songwriter-tradisjon, som noen tror døde ut med leirbålet.

Tanken bak konserten er ikke stor. Bare å anrette noen fortellinger så enkelt som mulig, å bruke det man har for hånden: En gitar, en bass, et munnspill, to stemmer og en smule nærhet. På en god kveld trengs ikke mer for å skape latter, ettertanke, og kanskje til og med litt varme.

Velg mellom streaming eller fysisk oppmøte

  • Konserten skjer i Røverstaden i Oslo sentrum (Munkedamsveien 15), og vi har 30 plasser ledig for medlemmer som ønsker å delta fysisk.
  • Ved påmelding til streaming får du lenke til sendingen tilsendt på e-post noen timer før start.

Noen lokalavdelinger inviterer sine medlemmer til en sosial samling for å se sendingen sammen. Se under hvilke avdelinger det er:

Sunnhordland avdeling

Om artistene

Jo Nesbø er født i 1960, og er kjent som vokalist og låtskriver i DiDerre. Gruppa har gitt ut platene Den derre med DiDerre (1993), Jenter & Sånn (1994), Gym (1996) og Slå meg på (1998). I 2014 kom samleplata "DiDerre – historien om et band". Som soloartist har Nesbø gitt ut platen ”Karusellmusikk” (2001). I tillegg til musikerkarrieren har Jo Nesbø utviklet en bemerkelsesverdig skribentvirksomhet, og hans krimromaner om politietterforsker Harry Hole har gledet et stort publikum både i Norge og resten av verden de siste årene.

Lars Jones er født i 1965, og har gitt ut soloalbumet ”Raindrops To The Desert” (1996). Han er en ettertraktet musiker både live og på plate, og har samarbeidet med blant annet Anne Grete Preus, Dronning Mauds Land, Grete Svendsen og DiDerre.

Finn frem:

Ved fysisk oppmøte er adressen Munkedamsveien 15, Oslo sentrum.