Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
18. sep.
Hotel Riviera, MOSS

Om konferansen

Infrastruktur 2024 gir deg siste nytt og fersk innsikt fra det som rører seg innen infrastrukturutvikling og bærekraftig samfunnsbygging.

Som verdens befolkning fortsetter å vokse og urbanisere, er det stadig viktigere å utvikle en infrastruktur som er tilpasset fremtidens behov samtidig som miljøet ivaretas.

Konferansen tar for seg de siste trendene og teknologiene som er nødvendige for å skape en bærekraftig infrastruktur for morgendagens samfunn. Møt bransjefolk og diskuter hvordan offentlige og private sektorer kan samarbeide for å utvikle infrastrukturprosjekter som støtter bærekraftig vekst og bidrar til å nå globale klima- og miljømål.

Våre fageksperter deler velvillig kunnskap og erfaringer om hvordan vi kan utvikle infrastrukturprosjekter som gir reduserte utslipp, bedre ressursutnyttelse og minimal påvirkning på miljøet.

Infrastruktur 2024 er en unik mulighet til å lære av de beste i bransjen, utvide nettverket ditt og utforske nye muligheter for samarbeid på tvers. Ta del i konferansen for å være med på å forme fremtidens bærekraftige infrastruktur!

Del